Zwart-witfilms ontwikkelen

Traditionele zwart-wit verwerking voor zwart-witfilm.

Correcte en nauwkeurige ontwikkelingstijden worden aan elke film gegeven, afgestemd op onze combinatie van ontwikkelaarstype en -methoden. Dit is van cruciaal belang bij zwart/wit-verwerking.
Zeer hoge niveaus van verwerking consistentie. Klanten kunnen hun zwart-wit films herhaaldelijk en met vertrouwen belichten voor optimale resultaten - in de veilige wetenschap dat mijn verwerking van opdracht tot opdracht exact hetzelfde is.
De best mogelijke korrelstructuur, schaduwdetails en contrast worden verkregen met de door jou gekozen ontwikkelaar (Amaloco)(Ilford ILFOTEC DD), die een uitstekende all-round balans bieden van fijne korrel, emulsiesnelheid en scherpte.

 

Afwerkmogelijkheden zwart witfilms

Bij het ontwikkelen kun je kiezen uit het volgende:

  • Alleen ontwikkelen: je krijgt dan de ontwikkelde negatieven via de post dan wel  je komt ze vrijdag na 12.00 u ophalen .
  • Ontwikkelen en afdrukken: wij printen de gehele film op 10x15 cm of op 13x18 cm .
  • Ontwikkelen en scannen: wij scannen je foto's met een professionele een scanner op 9600 dpi (KB)  of op 4600 dpi (rolfilm)in. De kwaliteit Ik leveren de digitale bestanden aan via WeTransfer
  • Contactsheet originele contactsheets op 24x30 cm afgedrukt.
  • Ontwikkelen, contactsheet ,afdrukken en inscannen je kunt het ook allemaal combineren. Dan heb je je foto's digitaal en afgedrukt

 

 

Standaard filmontwikkeling in Amaloco AM 74 dit is een universele semi-compenserende fijnkorrelige zwart-wit filmontwikkelaar en vormt het uitgebalanceerde compromis tussen een ongekend hoge scherpte en een fijne korrelstructuur.

 Ontwikkelen speciaal

Ilford Ilfotec DD-X

  • Fijnkorrelige ontwikkelaar voor volledige filmsnelheid
  • Uitermate geschikt voor Ilford Delta Professional films
  • Speciaal aanbevolen voor Ilford Delta Professional 3200
  • Ook geschikt voor gebruik met zwart-wit films van andere fabrikanten

Originelen contactsheets op 24 x30 cm.

De gehele film wordt met een vaste tijd belicht.

Een contact sheet is een erg handig hulpmiddel. Soms kan het namelijk heel prettig of praktisch zijn om een overzicht van een serie foto’s te hebben waarbij ze allemaal naast elkaar staan. Het kan fijn zijn, want die kan op deze manier de beelden bekijken en beoordelen zonder naast je bij de computer te gaan zitten. Een contact sheet zorgt daarvoor.

Alleen in combinatie met ontwikkelen

Ik scan je negatieven met de professionele Nikon-scanner op 9600 dpi in. Ik lever de digitale bestanden aan via WeTransfer

Hoog resulutie scans 7600-9600 dpi van kleinbeeld of 120 spoel films.

Alleen in combinatie met ontwikkelen

Gehele film afdrukken op 10x15cm of 10x10 cm.

Vakprints waarbij ieder negatief afzonderlijk wordt beoordeeld.

LET OP INDIEN U MEERDERE FILMS INZEND BIJ AANTAL DIT INGEVEN.

Alleen in combinatie met ontwikkelen

Gehele film afdrukken op 13x18 cm of 13x13 cm.

Vakprints waarbij ieder negatief afzonderlijk wordt beoordeeld.

LET OP INDIEN U MEERDERE FILMS INZEND BIJ AANTAL DIT INGEVEN.

Alleen in combinatie met ontwikkelen

Je kunt dagelijks materiaal aanleveren in onze brievenbus Galerie Artforyou Doggerstraat 13 1086VG Amsterdam of naar die adres zenden per post.
Heeft u gekozen voor retour zenden dan ontvangt u binnen 1 week het fotomateriaal retour. Heeft u gekozen voor afhalen dan kunt al het materiaal wat voor woensdag bij ons binnenkomt vrijdag van 13.00-17.00u ophalen .
Heeft u vragen bel even 0641674867