Over  Artforyou

 

Het platform om kunst te kopen online all over the world.

Art-For-You

Originele kunst te koop | Artforyou

Medium Olieverf, Waterverf,Acryl, Inkt Zwart en Wit Kleur Metaal Brons Glas Potlood Houtskool Digitaal. Artforyou biedt een ongeëvenaarde selectie van meer dan 3.721.000 originele kunstwerken van kunstenaars van over de hele wereld, waaronder schilderijen, fotografie, beeldhouwwerk, tekeningen, collage, en limited editions. via haar galerie op Artmajeur.

Kunst online kopen van kunstenaars.

Artforyou maakt het mogelijk.
Browsen door kunstwerken van kunstenaars over heel de wereld. Op uw dooie gemak wat achtergrondinformatie zoeken. Een online-expo bekijken. Onbespied prijzen vergelijken. Net zolang tot er een kunstwerk uit springt – een zeefdruk, een schilderij, een ets, een sculptuur – dat u niet meer loslaat. Kwestie van in uw digitale winkelwagentje slepen en wachten tot het ingelijst en wel thuisbezorgd wordt.

Dat is kunst kopen in 2021. Althans, voor veel jonge kunstkopers. De ‘echte’ galeries en beurzen blijven, maar steeds meer kunstliefhebbers doen hun aankopen online. Volgens een onderzoek van verzekeraar Hiscox gaat het om een groei van 24 procent, goed voor een bedrag van 26 biljoen dollar. ‘De kunstwereld was lang erg ontoegankelijk, maar internet heeft haar opengebroken’, ‘Je kunt in Londen,Parijs of Amsterdam zitten en kunstenaars ontdekken uit Zuid-Korea, Duitsland, Hongarije, Japan en Amerika. Dat is geweldig.van online kunst kopen.

 

Ben kunst liefhebber  maak een hier een account aan en volg de galerie van ARTFORYOU

Ben je kunstenaar maak gratis je eigen verkoopgalerie en koppel deze aan de galerie van ARTFORYOU

 

 

 

ARTFORYOU is een handelsnaam van :

Mabor Management Bemiddeling en Organisatie

KVK:70863857

Doggerstraat 13

1086VG Amsterdam

Tel: 0641674867

Website:Artforyou