Heeft u een kunstgalerie nodig waar u originele kunst kunt kopen?

Artforyou is de beste plek om te winkelen voor originele kunstwerken van hedendaagse kunstenaars van over de hele wereld! Er is een breed scala aan stijlen en prijzen beschikbaar, zodat u de perfecte voor u kunt vinden. Je vindt alle kunsten vertegenwoordigd op dezelfde manier als in een museum, kunstenaarsatelier of real-life locatie. Het enige verschil is dat er onbeperkte mogelijkheden zijn. Een mooi, gestileerd portret schilderij, tekening, zwart-wit fotografie, abstracte schilderijen, grote moderne sculpturen voor uw tuin, of elk ander soort werk kunnen allemaal worden bekeken. Met onze intelligente filters kunt u miljoenen kunstwerken bekijken. U zult ook genieten van onze vakkundig samengestelde selecties.

Marktexperts en deskundige verzamelaars beheren collecties

U kunt een verzameling moderne kunstwerken beginnen of voortbouwen op een bestaande. We hebben een grote selectie tekeningen, schilderijen en sculpturen die in alle prijsklassen te koop zijn. Privécollecties mogen enkele moderne schilderijen kopen. Ongeacht uw voorkeur, onze virtuele galerij heeft alles wat u nodig heeft: figuratieve kunst, portretten of abstracte schilderkunst, beeldhouwkunst, enz. Erkende kunsthandelaren, gepassioneerde verzamelaars en ervaren kunstmarktprofessionals beheren kunstwerkencollecties. Neem contact met ons op om onze kunstadviseurs u te laten helpen bij het selecteren van een exclusieve collectie.

Wat zijn de voordelen van het kopen bij een gevestigde online galerij zoals Artforyou ?

Traditionele kunstgalerijen hebben een beperkte ruimte. Een virtuele galerij is oneindig qua ruimte en het aantal stukken dat je kunt bekijken. U vindt het perfecte stuk voor uw huis op onze kunstmarktplaats, met meer dan 1.000.000 originele stukken. Ook online platformen zijn 24/7 open! Artforyou is 24 uur per dag geopend, dus u hoeft niet te wachten op traditionele galerieën.

Het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken uit onze kunstwerken en wij zorgen voor de rest. Het is makkelijk! Alle bestellingen worden geleverd met gratis verzending. Je hebt 14 dagen om elk kunstwerk te retourneren en een volledige terugbetaling te ontvangen. Artforyou heeft als doel het voor verzamelaars gemakkelijk te maken om kunst van elke kunstenaar wereldwijd te vinden en te kopen. Het is veilig en zeker. Elke verkoop wordt geleverd met een certificaat van echtheid en online tracking.

De  Artforyou-community gaat verder dan een online kunstgalerie.

Artforyou is een winkel die kunst verkoopt. Maar kunstenaars moeten ook een plek hebben om hun werk te tonen en te verkopen. We houden van alle kunst en hopen dat het platform dat we hebben gecreëerd dit weerspiegelt. Op de kunstmarktplaats kun je niet alleen kunstwerken of exclusieve collecties bekijken. Het moet een plek zijn waar de kunstcultuur gedijt. De kunstwinkel wordt een culturele ruimte waar je door kunstbeurzen kunt bladeren en zijn favoriete kunstenaarsexposities kunt verkennen. Men kan ook leren over het meest recente kunstnieuws, evenementen en tentoonstellingen. Onze kunstblog is voor mensen die graag naar musea, galerieën voor hedendaagse kunst gaan en over kunst leren in de bibliotheek. Het geeft handige tips voor het verzamelen en kopen van moderne kunst en geeft inzicht in artistieke stromingen door middel van portretten van iconische kunstenaars. We bieden ook een kijkje in de kunstgeschiedenis door zowel de belangrijkste werken van de eeuw als oude, bekende kunst te bespreken.  Artforyou is meer dan een kunstwinkel. Het is ook een levendige gemeenschap van kunstenaars die kunst creëren, maken en naaien. Kunststudenten van alle drie de instellingen kunnen discussiëren over de verkoop van hun kunstwerken. Ze kunnen ook kunstcritici, kunstliefhebbers en andere mensen die op de kunstmarkt werken ontmoeten om over cultuur te praten en informatie in te winnen over grote tentoonstellingen.

Je kunt de grootste selectie werken online kopen

Je vindt er alle variatie die je zou verwachten van originele kunstwerken of prints

Artforyou heeft de grootste selectie originele kunstwerken, foto's, sculpturen en limited editions. De site bevat meer dan 2,5 miljoen werken van gerenommeerde hedendaagse kunstenaars van over de hele wereld. Om ervoor te zorgen dat uw kunstwerk er geweldig uitziet aan uw muur, kunt u ernaar zoeken op prijs, type decor/ontwerp en artiestennaam. Er zijn al honderdduizenden items verkocht! We hebben nog steeds meer dan een miljoen items beschikbaar voor verkoop. De meeste werken zijn echter originele, unieke (OOAK) werken. Zorg ervoor dat je de items waar je van houdt veilig stelt voordat ze verdwijnen!