Portret fotografie

Ik maak van jouw mooiste en meest waardevolle foto’s een persoonlijk portret. Dit kunnen foto’s van bijvoorbeeld. je kinderen/ouders,/kleinkinderen , huisdier(en), een dierbare vriend/vriendin , speciale gelegenheden, kortom belangrijke momenten in jouw leven sport, trouw of rouw.

Deze foto’s verwerk ik in een compilatie volledig in een stijl of achtergrond die door jou zelf aangeleverd of uitgekozen kan worden.

Dit kan bijvoorbeeld een foto van een geboorteplaats een interieur of gebouw een locatie met een voor speciale betekenis een vakantie bestemming of een compilatie met jouw favoriete artiest.

Persoonlijke Details.

In het portret kunnen persoonlijke details worden verwerkt Ik probeer de details te verwerken op een zo natuurlijke mogelijke wijze zodat alleen de geportretteerde deze kan benoemen en het bijbehorende verhaal hierachter kan vertellen.  


Wil je een voorwerp in de portretfoto opgenomen hebben een trouwring ,beeldje, schoentje, instrument, sieraad, tatoeage of een voorwerp met veel betekenis voor jou ?

Portret prijzen en mogelijkheden.

 

Je kan door mij vrijblijvend een fotocompilatie laten maken zodra deze klaar is krijg je van mij een voorbeeld via de mail ter beoordeling.

Ga je akkoord met de compilatie dan wordt deze na betaling in productie genomen en krijg je de foto binnen enkele dagen thuis geleverd.

Afwerk mogelijkheden.

Foto laten drukken op Acrylglas

Je kan de compilatiefoto laten printen op 5 mm dik acrylglas van galeriekwaliteit.

Alle panelen worden standaard van een extra blockout laag.

Hierdoor kunnen de foto’s worden voorzien van een blind ophangsysteem of ophang frame en heb je geen gaten in je foto of kijk je tegen lelijke chromen doppen aan.

De  glasheldere Plexiglas panelen worden op een speciaal ontwikkelde unieke manier op de achterkant van het paneel geprint (eerst de afbeelding, daarna een briljante witte laag die zorgt voor de voor heldere kleuren en diepte naar boven komen en als laatste een speciale zwarte afdeklaag ook wel blockout genoemd deze laag dient voor de bevestiging van het blinde ophangsysteem), dit geeft een ongekende diepte, glans en professionele uitstraling.

 

 

Fotoafdrukken op papier.

Naast afwerking op acrylglas bestaat de mogelijkheid om de compositiefoto af te drukken op Fujifilm Digital Professional DP II papier

De fotoafdrukken in kleur worden afgedrukt op Fujifilm Digital Professional DP II papier om aan de hoogste eisen wat scherpte, glans en kleur betreft te voldoen. De foto’s worden op een hoge resolutie afgedrukt op professioneel fotopapier. De hoge resolutie zorgt ervoor dat je een uitmuntende kwaliteit en fijne details ontvangt.  Het Fujifilm fotopapier (200 g/m2) is gedurende 75 jaar kleurecht. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je foto’s snel verkleuren. Bij de fotoafdrukken op Fujifilm Digital Professional DP ll papier kan je een keuze maken tussen Glossy Maxima,of Velvet (diep mat). Velvet is aan te raden als je de foto achter glas wilt inlijsten .